Vrijwilligerswerk in het buitenland, Thailand in Zuidoost-Azië

Vrijwilligerswerk, vrijwilligerswerk lesgeven bij een bekroonde liefdadigheidsinstelling, OpenmindProjects

500 💛
Volunteers since 2002

Vrijwilligers inspireren en dragen bij aan actief en leuk leren.

Reis en leer als vrijwilliger in het buitenland. Vrijwilligerswerk in Thailand, in Zuidoost-Azië, in scholen, dorpen, bergen, zeeën en steden.

Inspireer, leer Engelse, IT-, digitale en andere vaardigheden

  • Inspireer, bouw vertrouwen op, leer studenten online leren, leuker en effectiever dan uit het hoofd leren.

  • Vrijwilligerswerk in het buitenland gaat over het helpen van anderen en jezelf. Een vrijwilligersreis geeft meer dan een gewone reis, dus doe vrijwilligerswerk bij OpenmindProjects in Thailand, Laos, Cambodja of Nepal

Wie helpen wij?

Wij helpen kinderen, migranten, minderheden en gehandicapten. De meesten gaan naar arme dorpsscholen. Wij helpen ze en ze willen dat jij als vrijwilliger komt helpen.

 

Wie zijn we?

OpenmindProjects is een non-profit, non-profit organisatie, NGO, niet-gouvernementele organisatie, en met een Zweed als medeoprichter. Wij geloven dat onderwijs de beste manier is om armoede te bestrijden. Wij geloven in leren leren! Wij bouwen bruggen tussen landen en generaties. We spreken zowel Zweeds, Engels, Thais, Engels, Laotiaans en nog een beetje meer.

 

Wie ben je

Werkt u, bent u gepensioneerd, heeft u een gezin of bent u student? Iedereen is welkom om als vrijwilliger bij ons te komen werken.  Vrijwilligers zijn welkom en spreken altijd goed Engels en zijn goed in IT. Vrijwillige kinderen zijn belangrijk! Zij inspireren de lokale kinderen en zijn daarom gratis welkom!

 

Vind uw vrijwilligersproject met OpenmindProjects.

Neem contact met ons op. Toepassen

voor meer informatie. Vraag ons naar uw vrijwilligerswerk. We kunnen uiteraard praten via Google, Zoom, WhatsApp of e-mail.

Iedereen is welkom!

 

U kunt bij ons vrijwilligerswerk doen als student, werknemer, met uw gezin of als gepensioneerde.

 

Werkt u, studeert u, heeft u een gezin of bent u gepensioneerd? Iedereen is welkom als vrijwilliger.

Vrijwilliger bij OpenmindProjects.

Dorpskinderen, migranten en minderheden gaan naar arme scholen. Wij en jij helpen ze samen. OpenmindProjects is een non-profit organisatie, NGO, niet-gouvernementele organisatie. We spreken zowel  Engels, Thais, Duits,  Zweeds, Laotiaans en nog een beetje meer.

 

Hoe kun je als vrijwilliger helpen?

Inspireer en leer

Inspireer en leer onze dorpskinderen, vluchtelingen, gehandicapten Engels, IT en digitale vaardigheden, over klimaat en voedsel, over de wereld!

Inspireer, geef ze vertrouwen in activiteiten, die veel leuker en effectiever zijn dan uit het hoofd leren! Draag bij aan actief en leuk leren. Wij helpen u voordat u aankomt en wanneer u daar bent. Laat de schoolkinderen ook zien hoe en wat ze online kunnen leren, niet in de laatste plaats over de wereld buiten het dorp.

Vrijwilligerswerk in het buitenland gaat over het helpen van anderen, maar een vrijwilligersreis levert je ook veel op

 

Engels is belangrijk

Zowel om te leren als om een betere baan te krijgen. Jij kunt helpen als onze vrijwilliger!

 

Internet- en digitale vaardigheden zijn belangrijk

Zowel om meer te leren als voor jezelf en om een betere baan te krijgen.

 

Reis en leer als vrijwilliger in het buitenland. Vrijwilligerswerk in Thailand, in Zuidoost-Azië, in scholen, dorpen, bergen, zeeën en steden.

 

Vrijwilligerswerk in het buitenland in actie met OpenmindProjects

Onze vrijwilligers en donateurs zijn hard nodig

Support over 60 field Projects

We providing supports and free training to local communities, villages and national parks. Invited and trained over 2,500 international volunteers to join our fields projects since 2002.

Free learning Camps

We've arranged over 80 Learning Camps for some 3,000 children.

Free Learning Center

We providing scholarships and hosted more than 600 teenagers from Laos, Thailand Cambodia and Myanmar at our Center since 2004.

Support over 60 field Projects

We providing supports and free training to local communities, villages and national parks. Invited and trained over 2,500 international volunteers to join our fields projects since 2002.

Free learning Camps

We've arranged over 80 Learning Camps for some 3,000 children.

Free Learning Center

We providing scholarships and hosted more than 600 teenagers from Laos, Thailand Cambodia and Myanmar at our Center since 2004.

Doe vrijwilligerswerk in het buitenland en geef les in Engelse en digitale vaardigheden in Thailand, Laos, Cambodja en Nepal

Help dorpskinderen, gehandicapten en migranten.

Ruim 45.000 Thaise schoolkinderen gingen tijdens Covid van school. Veel meer mensen misten hun studie toen de scholen gesloten waren. Meld je aan om hen te helpen. Neem contact met ons op, praat met ons, voor meer informatie. Praat met een andere vrijwilliger.

HOE JE KAN HELPEN

Neem contact met ons op voor advies, informatie of om een ​​andere vrijwilliger te spreken.

Onze vrijwilligers geven Engelse en IT-lessen, praten over de wereld en het milieu met jongeren op scholen en in onze kampen.

Als u IT-vaardig bent, help ons dan met het ontwikkelen en onderwijzen van programmeren of grafisch ontwerp!

Anderen helpen ons met sociale media.

Help ons met fondsenwerving, zo belangrijk voor een non-profit organisatie!

 
Community Verified icon
 

 

  

Doneer

Jouw bijdrage is een bijdrage aan de minderbedeelden.

DONEER VANDAAG

Jouw donatie helpt dorps- en migrantenkinderen en hun ouders te onderwijzen voor betere kansen en een beter leven!
DONEER

Hulp als vrijwilliger

Deel je energie, tijd, kennis en vaardigheden met je nieuwe vrienden in Zuidoost-Azië.

Vrijwilligerswerk in Azië - Thailand ook in Laos, Cambodja en Nepal

Doe vrijwilligerswerk om Engelse en digitale IT-vaardigheden te onderwijzen, of ondersteun lokale ondernemers, dorpsvrouwen en arme gehandicapte jongeren.
Schrijf je gratis in

Werk met ons samen

Samenwerking voor verandering, betere kansen voor dorpskinderen, jongeren, migranten en gehandicapten.

PARTNER MET ONS

We werken samen met lokale mensen, internationale vrijwilligers en NGO's, sponsors en supporters om onze boodschap te verspreiden en mensen in Zuidoost-Azië sterker te maken. Ga met ons mee op deze reis richting de duurzaamheidsdoelstellingen in 2030.
DOE MET ONS MEE

THAILAND

Als vrijwilliger in Thailand bij een lokale NGO ervaar je het echte Thailand terwijl je impact hebt op de levens van mensen.

VRIJWILLIGERS IN THAILAND

Leer Engels, IT, computervaardigheden, gebruik het internet of ondersteun lokale ondernemers, dorpsvrouwen en ecotoeristische projecten. Help ons met webdesign en andere ontwikkelingen.
Meer informatie

LAOS

Vrijwilligers in Laos bieden waardevolle hulp aan jongere en oudere Laotiaanse mensen om een ​​uitweg uit de armoede te vinden

Vrijwilligerswerk in Laos

Help dorpelingen Engels te leren om ecotoeristen te ontvangen. Help dorpelingen IT en internet te gebruiken om hun dorp te promoten en ecotoeristen aan te trekken voor een extra inkomen.
Meer informatie

NEPAL

Nepal is een van de armste landen ter wereld, dus als vrijwilliger kun jij arme boeren en hun kinderen en hun natuur helpen aan een beter leven en toekomst.

Vrijwilligerswerk in Nepal

Help dorpelingen en hun kinderen aan een betere toekomst. Geef les aan kinderen en/of volwassenen. Help ze leren, zodat ze elkaar op een dag kunnen helpen. Dan maak jij een blijvende impact op hun leven!
Meer Informatie

CAMBODJA

Onderwijs is een sleutel tot verandering en gelijkheid. Als vrijwilliger in Cambodja kun jij jouw impact maken!

VRIJWILLIGERS IN CAMBODJA

OpenmindProjects ondersteunt een dorps- en gemeenschapsproject in Cambodja. Vrijwilligers geven Engels en soms IT aan jonge lachende kinderen op dorpsscholen die geen leraar Engels hebben.
Meer informatie

Wat gebeurd er!

Onze Thaise stagiair James vertelt

Message from our alumni James.​

In 2014, I was a camper for the OMP English Camp. The camp went super well, I got to meet many interesting and talented volunteers, also got to make a lot of new friends there. My mind got opened and filled with inspiration, motivation and curiosity in learning English, I.T. and well-living skills.

Vrijwilligerswerk in Zuidoost-Azië.

  • Jouw vrijwilligersmogelijkheden bij OpenmindProjects in Thailand, Laos, Cambodja en Nepal.
  • Wij ondersteunen dorps-, migranten-, vluchtelingen- en gehandicapte studenten.
  • Vrijwilligers zijn belangrijk om hen te inspireren en te helpen leren.
  • Jij als vrijwilliger kunt het verschil maken. We richten ons op Engelse en IT-vaardigheden, inclusief coderen.

Breng uw vrije tijd bij ons door. Omdat we lokaal zijn, kunnen we je dingen laten zien die backpackers en toeristen niet te zien krijgen!

Schrijf je gratis

in Vertel ons over jezelf. Boek een tijd om met ons te chatten, vertel ons over jezelf en wij vertellen je over je vrijwilligersmogelijkheden en het leven in Thailand en Zuidoost-Azië. En wij vertellen u hoe wij u helpen!